T’agradaria tenir un “mini jo”?

Ja fa un temps que s’ha posat de moda la tecnologia 3D. Hem vist com es fabriquen tota mena d’estris, fins i tot joies, etc. Però em crida l’atenció l’últim invent: figures de persones. O sigui, pots tenir una rèplica exacta de tu mateix o d’algú altre.

Ja ho vaig veure en un capítol de la mítica serie The Big Bang Theory i em va fer gràcia. Ara resulta que ja ho podem trobar aquí, a Sabadell mtateix. Benvinguda la innovació tecnològica!

atcomunicacio

A aquestes alçades d’avenços tecnològics és difícil que alguna cosa ens sorprengui. En un post anterior, us explicàvem la quantitat d’aplicacions diverses que tenen les impressores 3D. Poden fabricar des d’òrgans humans fins a tota mena de peces mecàniques i ara, també persones.

Una empresa de Sabadell està posant de moda la reproducció de “mini-jos” en material ceràmic. Amb el nom de Miniclon, aquest nou establiment es dedica a fabricar el que alguns ja han batejat com a “foto escultura”.

En Joan Manel és enginyer de sistemes i especialista en la tecnologia 3D. L’Elisabet és comercial i màster en social media. Els dos van decidir unir el seu talent i posar en marxa l’empresa. Segons en Joan Manel, “ara està neixent el món maker, fer-se una impressora casolana a partir de peces que, alhora, han estat impreses amb una 3D. Però nosaltres hem decidit anar més enllà…

View original post 350 more words

Anuncis