I have recut Peter Jackson’s Hobbit trilogy into a single 4-hour film

La gent que em coneixeu bé, sabeu que soc una freak de Tolkien. He llegit unes quantes vegades El Senyor dels Anells, el Hobbit, El Silmalirion,…. I si, em vaig deixar embruixar per en Peter Jackson amb les 3 pel·lícules de l’anell, tot i l’error enorme (segons el meu criteri) d’excloure el gran Tom Bombadil.

Però també soc de les que va perdre tot el respecte per en Jackson amb la Trilogia del Hòbbit. 3 pel·lícules, prop de 9 hores de metratge per narrar la deliciosa aventura d’en Bilbo que JRR Tolkien va enllestir en menys de 300 pàgines?

TolkienEdit_Icon

A més, són pel·lícules que s’allunyen de la història original, barregen personatges d’altres històries tolkinianes i, en el cas de la tercera, ratlla el ridícul amb personatges com l’orc amb pròtesis a braços i cames o l’orc amb una cantonada de castell com a barret que surt només uns segons per fer d’ariet contra la fortalesa dels nans,… en fi. Pel·lícules de consum ràpid i oblit encara més veloç.

Per fi, ha sortit algú (que potser té poca feina) que ha decidit fer justicia al gran i mític Tolkien. Aquest personatge misteriós que es fa anomenar “Tolkien Editor” (ves a saber si és la productora d’en Jackson que s’ha adonat de la barbaritat feta) diu que ha agafat les 3 pel·lis i les ha resumit en una sola de 4 hores, retallant vanalitats, personatges que no toquen, escenes inventades que no porten enlloc i alguna cosa més.

El que se m’acut dir és: fantàstic! Hi estic totalment d’acord i tinc moltes ganes de veure aquesta nova versió. El que no ens explica el senyor “Tolkien Editor” és on podem trobar-la!

Si en teniu alguna notícia, siusplau, feu-m’ho saber!

Gràcies!!!

The Hobbit: The Tolkien Edit

TolkienEdit_IconLet me start by saying that I enjoy many aspects of Peter Jackson’s Hobbit trilogy. Overall, however, I felt that the story was spoiled by an interminable running time, unengaging plot tangents and constant narrative filibustering. What especially saddened me was how Bilbo (the supposed protagonist of the story) was rendered absent for large portions of the final two films. Back in 2012, I had high hopes of adding The Hobbit to my annual Lord of the Rings marathon, but in its current bloated format, I simply cannot see that happening.

So, over the weekend, I decided to condense all three installments (An Unexpected Journey, The Desolation of Smaug and The Battle of the Five Armies) into a single 4-hour feature that more closely resembled Tolkien’s original novel. Well, okay, it’s closer to 4.5 hours, but those are some long-ass credits! This new version was achieved through a series…

View original post 953 more words

Anuncis